>BOSNAK BOREGI

>

Yarim kilo kiyma

2 sogan,2 iri patates,karabiber,pul biber

1kilo yufka

1 bbardak su,1 cay bardagi sivi yag/yufkalari islatmak icin/

Kiyma az sivi yag ile kavrulur,suyu cekilince kup dogranmis soganlar ilave edilir.

baharatlar ,tuz karisir atesten alinan kiymaya cig rendelenmis patates ilave edilir.

Yufka masaya serilir su sivi yag karisimi uzerine serpilir,4 e bolunur.

Genis kenarina hazirlanan kiymali ic konur rulo sarilir gul sekli verilir,yufkalar tek tek

ayni sekilde sarildiktan sonra yumurta sarisi susam surulur orta isi firinda pisirilir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: