>KAVALA UN KURABIYESI

>

250 Gr oda sicakliginda tereyag

1 kahve fincani pudra sekeri

kabartma tozu

aldigi kadar un/kulak memesi kivami/

2bardak bicak ile iri kiyilmis badem.

HAZIRLANISI

Bademler 1 kasik tereyag ile kavrulur,1 kasik un serpilir1 dakika

sonra ocaktan alinir sogutulur.

Tereyag,pudra sekeri karistirilir,

Kabartma tozu un ile yogurulur en son sogumus bademler konur.

1Cm kalinliginda acilir ay sekli kalip ile kesilir.

Orta isi firinda uzeri pembelesene kadar pisirilir,pudra sekeri serpilir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: