>PILAKI

>

Malzemeler
Yarim kilo haslanmis kuru fasulye
1 buyuk sogan
3 domates
3 dis sarmisak
2 sivri biber
2 havuc,tuz zeytinyag
HAZIRLANISI
Bir tencerede kup seklinde dogranmis soganlar yag ile kavrulur.
Ince dogranmis havuc,domates,sivribiber,sarmisak karistirilir yumusayincaya kadar pisirilir.
Uzerine fasulyeler ve tuz ilave edilir yeteri kadar su ile kisik ateste pisirilir
Servis tabagina alinca maydanoz ile suslenir.
Bunu yapmayi bircogunuz biliyorsunuzdur ama ne yapalim diye dusunenlere fikirde olmasi acisindan sayfama eklemek istedim🙂
Afiyet Olsun🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: