>SUSAMLI HALKALAR

>

MALZEMELER;

200 gr margarin oda isisi,2 cay bardagi susam

1 su bardagi su,1 cay bardagi siviyag,tuz,1 kabartma tozu, aldigi kadar un/yaklasik 5 bardak aliyor/Malzemeler birlikte cok iyi yogrulur.Hamurdan esit buyuklukte parcalar alinir,10 cm uzunlugunda rulolar hazirlanir.Iki uclari birlestirilir isitilmis 170 derece firinda pisirilir.Halkalarin icine susam ilave edilmesi ayri bir lezzet katiyor ayrica agizda dagilan cok lezzetli halkalar oluyor afiyett olsun.

One Response to >SUSAMLI HALKALAR

  1. Özlemhan says:

    >Filiz ablam muhteşem olduklarına eminim çünkü ben elmalı tatları çok seviyorum Ellerine sağlık

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: