>ABANT KEBAP

>

Bugun misafirlerim vardi galatasaray fenerbahce macini seyrettik .Hazirladigim yemekleri sayfama ekleyebiliyorum ,masayi cekmeye firsatim olmadi.Abant kebabi cok begendiler bizde macin sonucunu cok begendik.

MALZEMELER;

500 Gr kusbasi et,2 dogranmis sogan,3 domates,3 sivribiber,tuz,kekik,karabiber,siviyag.

KREP;2 yumurta,1 bardak un,kabartma tozu,sut,

Tencereye konan etler kendi suyu ile kisik ateste pisirilir.Siviyag,sogan,biber,domates ve baharatlar eklenir etler yumusayip suyunu cekince ocaktan alinir.Krep malzemeleri mikserle karistirilir boza kivami olana kadar sut ilave edilir .Teflon tava az yaglanir karisimdan 1 kepce konur alt ust pisirilir. 1 kasenin icine krep konur uzerine suyu suzulen etler ilave edilir kapatilip ters cevrilir firin kabina dizilir.Uzerine domates,biber konur firina surulur10 dakika domatesler kizarinca alinir.

4 Responses to >ABANT KEBAP

  1. >filiz ablacım harika olmuş abant kebabın ellerine sağlıkk evet maçoın sonucu güzeldi:))) sevgilerimle iyi pazarlar

  2. >Filiz Ablam,nefis bir kebap. Bu kebap bizim oraların kebabımı acaba ismi nereden geliyor. Ellerinize sağlık.www.misssgibi.com

  3. sofraozlemi says:

    >kebabların ikiside güzel ama ben buna bayıldım ..en kısa zamanda deniyeceğim..ellerine sağlık ablacım harika…sevgilerimle

  4. Acemi Şef says:

    >Filiz Hanım harika bir görüntü ile karşımızdasınız, elinize sağlık.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: