>MISIR GEVREKLI KEK

>

Malzemeler
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
3 yemek kaşığı süt
3 yumurta
125 gr şeker
4 yemek kaşığı şeker
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
125 gr tereyağı
3 su bardağı mısır gevreği
Krem santi 1 bardak sut ile iyice cirpilir.Hazirlanan santiye yumurtalar teker teker ilave edilir,seker ile cirpilir.Un kabartma tozu eklenir,Yaglanmis tepsiye konur 20 dk 175 c de pisirilir.
Yag eritilir 4 yemek kasigi seker,3 yemek kasigi sut eklenir kaynatilir ilindiginda icine misir gevrekleri konur karistirilir.Pasta 20 dakika sonra firindan alinir gevrekli karisim kasikla uzerine yayilir tekrar firina verilip 20 dakika pisirilir.
Tarifi damak-tad. gulun sayfasindan aldim cok begenildi tesekkurler sevgili gul

Misir Gevrekli Kek on Foodista

2 Responses to >MISIR GEVREKLI KEK

  1. Hasret says:

    >mmmhh cok lezzetli görünüyor🙂 ellerine saglik canim… kocaman sicacik sevgilerimle…hasret

  2. Damak Tadı says:

    >Sevgili Filiz’ciğim,bende çok severim mısır gevrekliyi..Hem yumuşaçık hem çıtır çıtır oluşu çok güzel..Ellerine sağlık canım,çok nefis yapmışsın..Tadına bakanlarada afiyetler olsun..Sevgilerle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: