>CERKEZ TAVUGU , MEZE VE SOGAN HALKALARI

>

Cerkez Tavugu ; 2 adet tavuk gigsu haslanir ve didikleyerek minik parcalara ayrilir.
1 bardak iri dovulmus ceviz,1 bardak mayonez,1 bardak yogurt ,2 dis sarmisak ve dereotu tavuklarla bir guzel karistirilir.

Meze ; 3adet Patlican kozlenir ve dogranir.4 dis ezilmis sarmisak ve 4 kasik sizma zeytinyagi karistirilarak borcama koyulur uzerine kasar peyniri rendesi serpilirek orta isi firinda pisirilir.

Sogan Halkalari ; Sogan yuvarlak kesilir ve tek tek parcalara ayrilir.
Bir kabin icerisinde sise soda ,tuz ve un karistirilirak boza kivamina getirilir
Soganlar bu karisima bulanarak kizgin yagda kizartilir

One Response to >CERKEZ TAVUGU , MEZE VE SOGAN HALKALARI

  1. >Çok güzel ve lezzetli görünüyor tarifleriniz ellerinize sağlık.Filiz hanım biz cesur fırıncılara yaz aylarında ara vermeye karar verdik .Ve yeni nesil aşçılar adlı yeni bir aktiviteye başladık.Sizi de aramızda görmekten memnun oluruz.Özellikle klasik türk mutfağı lezzetlerinde gruba katkınız bizi çok sevindirir.ayrıntılar için;http://venuslezzeti.blogspot.com/2008/04/yeni-nesil-alar.htmlYeni tarif denemek isteyen tüm bloggerlar grubumuza katılabilir.selamlar,Elif

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: