>BOREK

>

Cok pratik hemen hazirlanan bir hamur .
Bugun arsivde oldugunu gordum ve paylasmak istedim.
Bir kase yogurdun icine bir yumurta,tuz,kabartma tozu ve un ilave edilir
Iyice yogrulur 10 dakika dinlendirilir.
Hamur merdane ile acilir bir kalip ile kesilir kizgin yagda kizartilir.
Ben sade hazirladim arzu eden hamura peynir ilave edebilir…

7 Responses to >BOREK

  1. >FİLİZCİĞİM ELİNE SAĞLIK ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYORLAR BEN KÜÇÜKKEN ANNEM YAPARDI BİZDE BÖREKLERDEN FAL TUTARDIK.TUTTUĞUMUZ BÖREK KABARIRSA ZENGİN OLACAKTIK:)BENİ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜN YANİİEEN ESKİYE ATIF OLSUN EN KABARAN BÖREK BENİM OLSUN:)

  2. müjde says:

    >Ellerine sağlık Filizciğim.Nefis görünüyorlar.Sevgiler…

  3. >ben bunu ufak ve üçgen kesiyorum pratik kolay ve yagı okadar çok çekmiyor hafifi oluyor.

  4. >MERABA ELLERİNİZE SAĞLIK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR BÖREK OLUYOR ELLERİNİZE SAĞLIK SEVGİLER

  5. >Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. Puf pufta kabarmışlar. Bu yüzden ege bölgesinde bu böreğe puf böreği derler:))))Nefis görünüyorlar.sevgiler canım

  6. derya says:

    >Ablacım harikasın ellerine sağlık öpüyorum…

  7. >canım arkadaşım çok özledim sizleri ellerine sağlık en sevdiğim hamur işi kahvaltıda hem hafif hem çok lezetli oluyor nede güzel kabarmışlar usta eli değdiği belli sevgiler çok öpüyorum canım

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: