>GUVEC TAVUK

>

HAZIRLANISI.

Belirli bir olcu vermiyorum malzemeler arzuya gore degisir diye dusunuyorum

Tavuk gogsu kup kesildi az yag ilave edilip kisik ateste pisirildi.
Mantarlar ince dograndi haslandi.Bir tencereye julyen kesilen sogan ve kirmizi biberler sivi yag ilave edildi kavruldu mantar ve dogranmis domates,3 dis sarmisak ,kekik,tuz ilave edildi .
Sebzeler yumusayinca tavuklarda ilave edildi 3 dakika birlikte kavruldu.
Karisim guvec kaplarina bosaltildi ve uzerine kasar peynir koyup 180c firina verildi
Afiyet olsunnnnn

10 Responses to >GUVEC TAVUK

  1. derya says:

    >Ablam ellerine sağlık harika görünüyor sımsıcak sevgiler…

  2. ceyt says:

    >güveç nefis görünüyor.ellerine sağlık canım.sevgiler..

  3. >ablacım ellerine sağlık,güveçte tavuk ve mantar en sevdiğim iki lezzet,kesinlikle nefis olmuştur..sevgilerimle.

  4. neseersoy says:

    >Ellerine sağlık , görüntü süper.Sevgilerimle

  5. DİDEM says:

    >ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR..ALTTAKİ KURABİYELEREDE BAYILDIM..SEVGİLERİMLE

  6. >Bunu deneyeceğim canım sağolasın

  7. disal says:

    >bu güzel malzemeler bu güvece çok yakışmış….çok sevdiğim bir yemektir…ellerine sağlık…sevgiler…

  8. Mahperi says:

    >Enfes bir güveç. Ellerine sağlık

  9. SerpiL says:

    >geçen bende pürelisini yaptım acayip bişi oldu ellerine sağlık buda görüntüsünden belli

  10. pelince says:

    >güveç lezzetide bir başka oluyor… ellerine sağlık…sevgiler..

Leave a reply to ceyt Cancel reply