>GUVEC TAVUK
October 4, 2009 10 Comments
HAZIRLANISI.
Belirli bir olcu vermiyorum malzemeler arzuya gore degisir diye dusunuyorum
Tavuk gogsu kup kesildi az yag ilave edilip kisik ateste pisirildi.
Mantarlar ince dograndi haslandi.Bir tencereye julyen kesilen sogan ve kirmizi biberler sivi yag ilave edildi kavruldu mantar ve dogranmis domates,3 dis sarmisak ,kekik,tuz ilave edildi .
Sebzeler yumusayinca tavuklarda ilave edildi 3 dakika birlikte kavruldu.
Karisim guvec kaplarina bosaltildi ve uzerine kasar peynir koyup 180c firina verildi
Afiyet olsunnnnn
>Ablam ellerine sağlık harika görünüyor sımsıcak sevgiler…
>güveç nefis görünüyor.ellerine sağlık canım.sevgiler..
>ablacım ellerine sağlık,güveçte tavuk ve mantar en sevdiğim iki lezzet,kesinlikle nefis olmuştur..sevgilerimle.
>Ellerine sağlık , görüntü süper.Sevgilerimle
>ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR..ALTTAKİ KURABİYELEREDE BAYILDIM..SEVGİLERİMLE
>Bunu deneyeceğim canım sağolasın
>bu güzel malzemeler bu güvece çok yakışmış….çok sevdiğim bir yemektir…ellerine sağlık…sevgiler…
>Enfes bir güveç. Ellerine sağlık
>geçen bende pürelisini yaptım acayip bişi oldu ellerine sağlık buda görüntüsünden belli
>güveç lezzetide bir başka oluyor… ellerine sağlık…sevgiler..