>BEZELYELI TELSEHRIYE

>

Iki bardak tel sehriye iki kasik tereyagi ile kavrulur.

Kavrulan sehriyenin uzerine tuz ve 1,5 bardak bezelye eklenir .

Uzerine iki bardak su ilave edilir kisik ateste pisirilir.

8 Responses to >BEZELYELI TELSEHRIYE

  1. >Akşam saati karnım aç şehriyeli bezelye nasılda güzel görünüyor şu an…Hem kolay hem harika bir lezzet ellerine sağlık ablacığım harikasın…Sevgiler…

  2. >Filizcim hımm nefis olmuş afiyet bal şeker olsun kokusu beni buralara dek çekti..

  3. >filizciğim tan benlik bir tarif pratik zahmetsiz .ellerine sağlık.sevgiler

  4. >Ne güzel görünüyor değişik bir tarif olmuş Filizcim. Garnitür de konulabilir bezelye yerine sanırım. Ellerine sağlık. Sevgiler…

  5. pelince says:

    >İlk kez gördüm,çok leziz.. afiyetler olsun…ellerine sağlık..

  6. NarincE says:

    >Ne güzel bir fikir. Çabucak da olur. Kokusunu düşündüm de…

  7. harikamutfak says:

    >sayfanızdaki tüm tarifler nefis görünüyor.elinize emeğinize sağlık…

  8. >görüntü mükemmel ellerinize sağlık

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: