>TAVUK GOGSU

>

Tavuk gogsunu farkli bir sunum ile hazirlamis yesilkivi cok begendim
Kahve fincani ile hazirlamisti ben farkli kalip kullandim.
Malzemeler
Bir kg sut
Bir su bardagi un 200gr
Bir su bardagi seker 200 gr
125 gr margarin yada tereyagi
Damla sakizi..ben bir cay kasigi sakiz receli kullandim
Vanilya bir paket
yeterince hindistan cevizi,muz
Hazirlanisi.
Tencerede yag eritilir un ilave edilir hafifce kokusu gidene kadar kavrulur.
Kavrulan unun uzerine seker,sut eklenir koyulasincaya kadar karistirilarak pisirilir.
Muhallebi rondoya konur icine bir kasik yag,vanilya eklenir sogutana kadar karistirilir.Fincanlarin ici su ile islatilir az muhallebi dokulur uzerine iri dogranmis muz eklenir ve muhallebi ile doldurulur.
Buz dolabinda soguyan tatlilar servis tabagina ters cevrilir hindistan cevizi ile suslenir.

3 Responses to >TAVUK GOGSU

  1. Damak Tadı says:

    >Ne kadar şık ve nefis görünüyor Filiz'ciğim,ellerine sağlık canım..Öpüyorum yanaklarından..Sevgilerle..

  2. >günaydınlar arkadşım her şey gönlünce olsun sevgiler

  3. >Filizciğim harika olmuş.Ellerine sağlık.Oğlun birliğine teslim oldu mu? Hayırlı teskereler.Sevgiler

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: