>BRUKSEL LAHANASI

>

Bir kilo bruksel lahanasinin ust kismi kesilir alti bicak ile carpi seklinde kesilir.
Tencereye zeytinyagi ve kup dogranmis sogan ,bir tane dogranmis havuc,3 dis sarmisak
Bir kahve fincani pirinc ,lahanar ve tuz eklenir.Uzerine bir bardak su ilave edilir kisik ateste agir agir suyunu cekene kadar pisirilir.

One Response to >BRUKSEL LAHANASI

  1. >Offf işde sebze yemeği hem de zeytınyağlı daha ne istiyim ki..tabı kı yemeyı isterım..Ellerıne sağlık.Sevgilerle…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: