>MANTARLI ANTRIKOT

>

Malzemeler.
4 parca antrikot
2 tane kirmizi biber
400 gr mantar
1 tane sogan
1 cay bardagi zeytinyagi
Tuz,kekik,karabiber
Bir cay bardagi krema
Hazirlanisi.
Antrikotlar tavaya dizilir uzerine yagin yarisi dokulur kapagi kapatilir kisik ateste gerekirse sicak su ekleyerek pisirilir.Pisen ete tuz eklenir.
Sogan julyen dogranir ,mantarlar ince dilimlenir kalan yag ile kavrulur.Julyen kesilmis biberler
tuz,karabiber,kekik ilave edilir pisirilir en son krema eklenir karistirilir.
Servis yaparken tabaga once et uzerine mantarli karisim ilave edilir

4 Responses to >MANTARLI ANTRIKOT

  1. neslihan says:

    >ellerine sağlık,nefis görünüyor.sevgilerimle…

  2. >Ayy ben mantarlı her şeyi çok severim ama evdekiler yemiyor diye yapamıyorum…Harika olmuş ellerinize sağlık ablacığım…Beni yeni yerimde yanlız bırakmayın beklerim…Sevgiler…

  3. >Kırmızı etle aram iyi değil lakın mantarı pek severım görüntü süper denenmesi gereken bir tarif..Ellerıne sağlıkSevgilerle

  4. >ellerine saglık harika olmuş..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: